Behov av lättöppnade förpackningar

I dag intervjuades Reumatikerförbundet av SR P4 Skaraborg om behovet av lättöppnade förpackningar. Anne Carlsson, ordförande i Reumatikerförbundet, berättade om vad vi behöver göra för att få fler lättöppnade förpackningar i butikshyllorna.

Programmet innehöll en del med gäster som fick prova att öppna några vanliga förpackningar. (cirka 1 timme och 44 minuter in i programmet). Senare intervjuades Anne Carlsson, Reumatikerförbundets ordförande, om den nya standarden för förpackningar. (cirka 2 timmar och 20 minuter in i programmet).

Lyssna på inslaget här, eller använd spelaren nedan.