Chatta om psoriasis på Netdoktorn.se

Onsdagen den 10 februari klockan 18.00 har du möjlighet att chatta med hudläkaren Albert Duvetorp om den kroniskt återkommande sjukdomen psoriasis. Redan nu kan du ställa din fråga till experten.

Psoriasis är en kroniskt återkommande hudsjukdom med ett förlopp som varierar från en lätt psoriasis, där patienten inte nödvändigtvis märker av sjukdomen, till en så svår psoriasis att den kan vara socialt invalidiserande.
Psoriasis smittar inte och kan drabba människor i alla åldrar, men börjar vanligast mellan 10-30 årsålder. Det finns olika typer av psoriasis. De vanligaste formerna är plackpsoriasis, nagelpsoriasis, psoriasis i hårbotten med flera.

Onsdagen den 10 februari har du möjlighet att chatta med hudläkaren Albert Duvetorp om psoriasis. Albert jobbar som ST-läkare inom hud- och könssjukdomar och yrkesverksam vid hudkliniken, Länssjukhuset Ryhov. Parallellt med sin ST forskar han på hudsjukdomen psoriasis.

Ställ din fråga här

Källa: Netdoktorn.se, Psoriasisförbundet