Enkätundersökning om personförsäkringar

Statens offentliga utredningar vill ha din hjälp med att följa upp hur försäkringsbolagen hanterar ansökningar om personförsäkringar.

Utredarna har bland annat i uppdrag att kartlägga hur vanligt det är att försäkringsbolagen avslår ansökningar om personförsäkringar.

Det är helt frivilligt att fylla i enkäten och det ska inte ta mer än fem minuter lovar utredarna. Sista svarsdag är 14 december.

Du kan svara på enkäten för dig själv, eller för en annan person som du är vårdnadshavare eller ställföreträdare för. Om du vill svara på enkäten för flera personer, t.ex. om du har flera barn, gör du om enkäten en gång för varje person.

Enkätundersökningen genomförs av Handikappförbunden (där Reumatikerförbundet ingår), Lika Unika, DHR, Svenska Prematurförbundet och Barnplantorna. Utredningen ska vara färdig senast den 1 juni 2016.

Frågor angående enkäten ställs till:

Mia Schenck Blomqvist
Utredningssekreterare i Utredningen om rätten till en personförsäkring (JU 2014:12)
031-701 53 66 

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.