Föreningsträff - "Visioner och mål"

Föreningsträff 20 oktober

Distriktet inbjuder till en föreningsträff med temat "Visioner och mål", måndagen den 20 oktober
(två funktionärer från varje reumatikerförening inbjuds jämte kanslister där sådana finns).

Plats: Skiffervägen 20. Lund

INBJUDAN

Reumatikerdistriktet i Skåne inbjuder två representanter från reumatikerföreningarna samt kanslisterna i de föreningar som har kansli till en träff med ledamöter i distriktsstyrelsen.
Nedanstående dag och tidpunkt gäller:

Datum: Måndagen den 20 oktober 2014
Tid:       Klockan 16.30 - 20.00 cirka
Plats:    Distriktets lokal på Skiffervägen 20 i Lund

Reumatikerdistriktet står för resekostnader och bjuder på enkel förtäring.

Annelie Norberg, Generalsekreterare på Reumatikerförbundet i Stockholm kommer.

• Informerar om Förbund - Distrikt - Förening
    (hur fungerar det och vad förväntas man göra/ha för aktiviteter etc i de olika leden?).
  • Vilka är anställda på Förbundskansliet och vilket ansvarsområde har var och en?
  • Vad händer under kommande Jubileumsår, förbundets önskemål om aktiviteter för de fyra kvartalen.

• Frågor från föreningarna.
    (varje förening får inkomma med frågor som man anser vara viktiga att diskutera i detta forum).

Mejla eller posta frågorna till oss senast 13 oktober.

Meddela kansliet vilka som kommer - senast den 13 oktober,
telefon: 046 - 18 84 48 eller e-post

Tänk som vanligt på att inte använda parfym eller andra starka dofter!

Varmt välkomna!

Reumatikerdistriktet i Skåne