Göran Wahlstedt. Bildkälla: Reumatikerförbundets träningsblogg

Göran gästbloggar på Träningsbloggen om Ankyloserande spondylit - och 'En Svensk Klassiker'

Göran Wahlstedt gästbloggar på Reumatikerförbundets träningsblogg. Han har haft Ankyloserande spondylit lång tid men vägrade ge upp.

Göran Wahlstedt har haft AS (ankyloserande spondylit) sedan 1988. Efter åratal av rehab, kamp och olika medicinering så fick han börja ta biologiska läkemedel i slutet av 2012.
2015 genomförde han en Svensk Klassiker (Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimning och Lidingöloppet).

"Min blogg handlar om att aldrig ge upp, se möjligheterna och kämpa för sina drömmar!"

Läs inlägget här.

2016-02-22