Hälsoportalen

Ta hjälp av en coach och en avancerad webbtjänst för att förbättra din hälsa! Reumatikerförbundets nya tjänst för dig med reumatoid artrit, ankyloserande spondylit eller psoriasisartrit har äntligen premiär.
Desiree har provat Hälsoportalen:

Faktorer som kost, vikt, stress, sömn, motion, tobaks- eller alkoholvanor påverkar din hälsa, vilket i sin tur påverkar dina möjligheter att leva ett bra liv med en reumatisk sjukdom.

Alla vet vi att det vore bra att leva lite sundare, men det kan vara svårt att komma igång på egen hand. Därför har Reumatikerförbundet utvecklat Hälsoportalen. Arbetet har pågått under 2014 och har fått stor hjälp av medlemmar som ställt upp som frivilliga testare.

Ta chansen att få en egen personlig coach och ett fantastiskt verktyg i Hälsoportalen. Tjänsten är gratis och öppen för alla medlemmar i Reumatikerförbundet som har någon av diagnoserna:

Även om du inte är medlem får du gärna fylla i enkäten och genomföra ett första samtal med Hälsocoachen. Ta chansen att smakprova denna medlemsförmån!

Om du har frågor om tjänsten ring gärna 020 - 23 32 33