Informationsdag om artros, foajén SUS Lund 2015-11-23

På Reumatikerförbundets födelsedag den 23 november 2015 deltog Reumatikerdistriktet Skåne i en Informationsdag om artros på Skånes universitetssjukhus (SUS) Lund, tillsammans med Riksföreningen Småkärlsvaskuliter och Reumatikerföreningarna Lundabygden, Mellanskåne och Malmö.

Se bilder här.

Informationsdag om artros i Centralblockets foajé på Skånes universitetssjukhus (SUS) Lund, den 23 november.

Måndagen den 23 november kommer Reumatikerdistriktet Skåne att deltaga i en informationsdag om artros. 23 November är också Reumatikerförbundets födelsedag.
Vi kommer att vara på plats i Centralblockets foajé. Riksföreningen Småkärlsvaskuliter och Reumatikerföreningarna i Lundabygden, Mellanskåne och Malmö deltar också och kommer att informera om sina respektive verksamheter.
Välkomna att besöka oss för att prata en stund och få mer information om reumatiska sjukdomar bland annat artros. Vi kommer att ha med oss informationsmaterial som vi delar ut.

Välkomna att kontakta oss under dagen.

Tid: Måndag 23 november, klockan 09.00 - 13.00.
Plats: Skånes Universitetssjukhus (SUS) Lund, foajén Centralblocket, Entrégatan 7, Lund.