Internettjänsten tRAppen

En ny internettjänst utvecklas för patienter med Reumatoid Artrit (RA) / ledgångsreumatism.

Internettjänsten tRAppen utvecklas i samarbete med forskare, fysioterapeut, patienter med ledgångsreumatism, en webbdesigner och en representant från Reumatikerförbundet.
Syftet är att motivera till fysisk aktivitet när man har Reumatoid Artrit (RA)/ledgångsreumatism.

Tjänsten innehåller en gruppstödsfunktion och man skall kunna hålla koll på sin egen aktivitet. Det är tänkt som ett komplement till hälso- och sjukvården och som ett redskap för patienterna.