Jubileumslåten "Tillsamman finns nu också på Spotify.

Jubileumslåten "Tillsammans" - nu på Spotify

Använder du Spotify...? Reumatikerförbundets egna låt, "Tillsammans" finns nu att lyssna på hos Spotify.

Om du inte redan har hört låten, skriven av Ingela "Pling" Forsman och komponerad av Fredrik Thomander & Håkan Glänte, så kan du passa på nu när den finns tillgänglig på Spotify.

"Tillsammans" togs fram för att uppmärksamma att Reumatikerförbundet verkat i 70 år i år för att skapa förutsättningar för ett bra liv för alla reumatiker och bidra till att hitta lösningen på reumatismens gåta.

Lyssna på jubileumslåten "Tillsammans" på Spotify här