Jubileumstårtan 70 år tillsammans

Vinnaren i tårttävlingen är korad!

Bakom jubileumstårtan står medlemmen Anna Martin som vann den utlysta tårttävlingen.

Juryns motivering lyder:

"Kalasets höjdare med en spännande insida som bjuder på överraskande smakkombinationer. Ett genomtänkt recept som passar alla då den är både gluten och laktosfri! Fantastisk Jubileumstårta!"

Juryn bestod av Caroline Ahlqvist som vann "Hela Sverige bakar 2013", Anna Schéle från Reumatikerförbyndets styrelse och Tidiane Diao från förbundskansliet.

Receptet hittar ni som PDF nedan!

Det är bara att börja baka!