Kurs för föreningarnas webbansvariga

Reumatikerdistriktet Skåne inbjöd föreningarnas webbansvariga till en kurs om webbsidans funktioner, med Elenor Berglund från Reumatikerförbundets kansli som kursledare.

Se bilder här.

Inbjudan till en kurs för webbansvariga för dig som är ny eller behöver uppfräschning av dina kunskaper.

Reumatikerdistriktet i Skåne inbjuder till en kurs om hemsidans funktioner.

Kursen kommer att hållas av Elenor Berglund från Reumatikerförbundet i Stockholm.

Vi ber föreningarna informera sina registeransvariga, (vi skickar naturligtvis en inbjudan till de webbansvariga som vi har aktuella e-postadressuppgifter på).

Föreningarna får sända högst två (2) deltagare som hälsas välkomna nedanstående dag och tidpunkt (OBS! Endast de med behörighet får deltaga):

Datum: Tisdag den 6 oktober 2015
Datum: Onsdag den 7 oktober 2015
Tid: Kl. 09.00-15.30 (cirka)
Plats: Reumatikerdistriktets lokal på Skiffervägen 20 i Lund

PRELIMINÄRT PROGRAM

09.00 – 09:30 Inloggning och förberedelser så allt är klart vid kursstarten.
09.30 – 10.00 Vi börja dagen med en enkel fika, samt en presentation.
10.00 – 12.00 Information och frågor om användandet av webbsidan.
12.00 – 12.45 Lunch
12.45 – 15.30 Fortsättning med frågor och övningar.

Notera att maximalt antal deltagare per dag är 10
De som inte får plats dag 1 (6/10) kan beredas plats dag 2 (7/10).
Meddela oss vilken dag av 6:e eller 7:e som ni helst vill delta.

Dessutom gäller att i mån av plats går det bra att närvara båda dagarna.
Varje deltagare ska ange åtminstone ett behov/önskemål som man önskar lära sig mer om!
Skicka frågan till oss senast 29 september. ( )

Egen laptop och mobilt bredband medtages. Det finns nätverk i lokalerna.

OBS! Starka dofter undanbedes.

Meddela eventuell specialkost.

Vi vill även påpeka att vi fotograferar under dagen och en del foton kan läggas upp på distriktets hemsida och Facebook. Du som inte önskar bli fotograferad ska anmäla detta speciellt, och det går bra att skicka ett mejl eller ringa till distriktskansliet.

Reumatikerdistriktet står för resekostnader.

OBS! Anmälan till kansliet senast den 29 september på telefon 046-18 84 48 eller e-post

Varmt välkomna önskar

Reumatikerdistriktet i Skåne