Personer med diagnosen artros sökes!

Reumatikerförbundet behöver komma i kontakt med någon/några person/er som har artros och har fått fel/otillräckligt/långsamt bemötande i primärvården. Som har lidit onödigt mycket i väntan på eller i avsaknad av en ordentlig diagnos.

Hej!

Detta efterfrågas av en extern byrå som Reumatikerförbundet samarbetar med i kommunikationssyfte, de vill veta mer om hur processen går till, vad man känner, vilka hinder man stöter på etc.

Om ni är villiga att ställa upp på detta mejla kontaktuppgifter (mejl och telefonnummer) till  så för vi vidare uppgifterna till byrån.

Tack!