Reumatikerdistriktet i Skåne gratulerar Reumatikerföreningen Helsingborg

På 2017 års förbundsstämma uppmärksammades Reumatikerförbundets föreningar. Under kvällen den 3 juni delades det ut priser i bl.a. kategorin Bästa hemsida/sociala medier.

Reumatikerdistriktet i Skåne gratulerar Reumatikerföreningen Helsingborg som tog hem detta pris!

Priset för Bästa hemsida/sociala medier tilldelades Reumatikerföreningen Helsingborg med motiveringen:

Föreningen har en mycket informativ hemsida, som är ständigt uppdaterad med aktuell information. De lyfter tydligt fram vår bredd, inte minst om unga reumatiker och riksföreningarna. Hemsidan ger ett positivt intryck och innehåller många bilder. De har också en bra och aktiv Facebook sida.