Nu firar vi under 2015! Illustration: Frida Biros

Reumatikerförbundet - 70 år - tillsammans!

Reumatikerförbundet – 70 år tillsammans!
I år är det 70 år sedan som förbundet bildades och detta vill vi uppmärksamma på många spännande sätt.

Håll utkik under 2015!

Vi kommer bland mycket annat arrangera föreläsningar, träningsaktiviteter och tävlingar runtom i landet.

På själva födelsedagen, den 23 november, håller vi en stor tillställning i Näringslivets hus i Stockholm.

Information om våra aktiviteter sker löpande här på hemsidan under intressetaggen "Jubileumsåret 2015" och på Facebook.

Jubileumsåret sker med stöd av och i samarbete med Apotek Hjärtat.