Reumatikervärlden nr 6 kommer ut och därmed också årsaviseringen.

Nu när Reumatikervärlden kommer ut så glöm inte att inbetalningkortet för medlemsavgiften finns med i denna försändelse.

Tiden går fort och snart kommer inbetalningskort för medlemsavgiften 2015!

I slutet av november, med Reumatikervärlden nr 6, kommer Reumatikerförbundets inbetalningskort för medlemskapet 2015 att skickas ut till medlemmar i Reumatikerförbundet.

Är du inte medlem och vill bli det  https://reumatikerforbundet.org/bli-medlem/bli-medlem/

Gåvor och medlemsavgifter:
Bankgiro 900-3195
Plusgiro 90 03 19-5

Avgiften är 250 kronor per år (för ensamhushåll) och gäller från januari till december. Är ni fler i hushållet som vill bli medlemmar så får ni rabatt:

350 kr för tvåpersoners hushåll
400 kr för tre eller fler personer i hushållet.

Skriv ut ditt medlemskort!

Alla medlemmar kan själva skriva ut sina medlemskort via ”Min sida”.

Nytt för i år!  Du som är huvudmedlem i flerfamiljshushåll kan nu skriva ut hela familjens medlemskort.

Om du inte har möjlighet att skriva ut medlemskortet själv kan du ringa eller e-posta medlemsservice på Reumatikerförbundets kansli för att få hjälp.

Kontakta: 08-505 805 00,