Reumatikervärlden söker medlem med artros för intervju

I varje nummer av Reumatikervärlden intervjuar redaktionen en medlem, som berättar om sitt liv, framtid, drömmar och gärna föreningsarbete.

Just nu söker vi en medlem i förbundet, som har artros, som sin huvudsakliga sjukdom.

De som är intresserade av att berätta om sig själv i den egna medlemstidningen Reumatikervärlden är mycket välkomna att mejla till

• 4 år sedan Permalänk

Det kanske är för sent nu men om ni vill får ni intervjua mig. Birgitta Smith.Artros i höfter och ländrygg. Tel 070-5864561 eller 060-125039. Jag bor i Sundsvall.

• 4 år sedan Permalänk

Jag glömde tala om at jag är född 1945. Alltså 69 år.