Skärmdump från YouTube

Se Reumatikerförbundets nya film "Artros - Vad är det?"

Reumatikerförbundet har gjort en film som kort förklarar vad artros är, vem som drabbas och vad man kan göra åt det. Filmen finns på YouTube i en kort och en lång version.

Se filmerna på YouTube:


Kort version


Lång version

Det bästa sättet att skydda sig från artros är skaffa sig kunskap om sjukdomen. Därför har Reumatikerförbundet producerat en film som gärna får användas i undervisningssammanhang och riktar sig till den breda allmänheten.

Det har tagits fram en kortare och en längre version som bägge finns på YouTube.
Visa gärna filmen på föreningsmötet eller inför föreläsningen eller skicka länken till någon som du tycker borde bli mer informerad om artros!

Om filmen
Medverkande är bland annat Ralph Nisell, överläkare på Reumatologiska kliniken, Karolinska Universitetssjukhuset, Cecilia Gardtman, leg. sjukgymnast och Melina Glinos i rollen som patient.

Filmen är producerad av Internfilm på uppdrag av och i samarbete med Reumatikerförbundet. Produktion, Regi och Klipp: Felix Ahlberg, Kamera: Beau Brown Armstrong. Manus, Idé: Reumatikerförbundet.

0 Kommentarer
  • 4 år sedan Permalänk

    Bra och tydlig film! snyggt jobbat

50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.