Peder Walraamoen demonstrerar gärna verktyget för att mäta handstyrka

Seniormässan 2015 i Malmö

Reumatikerdistriktet Skåne, i samarbete med Reumatikerförbundet, kommer att medverka vid Seniormässan i Malmö 6 - 8 Maj 2015.

Reumatikerförbundet medverkar på Seniormässan i Malmö den 6 - 8 maj.

Vi finns på plats i monter C20 och besökstiderna är 10.00 - 16.00. Här kan du träffa representanter från Reumatikerförbundets kansli, Reumatikerföreningen i Malmö samt Reumatikerdistriktet Skåne. Du kan testa din handstyrka, ställa frågor om verksamheten eller få informationsmaterial.

Varmt välkommen!

Seniormässan äger rum i Malmömässan i Hyllie
Adress: Mässgatan 6.

Reumatikerförbundet har tilldelats Monter C 20

Tid: 6 - 8 Maj Öppettider kl. 10:00 - 16:00
Plats: MalmöMässan
Adress: Mässgatan 6, Malmö

Tåget tar ca 7 minuter från Centralen och ca 4 minuter från Triangeln. Kliv av på Hyllie Station, du har sedan 2-3 minuters gångväg till mässentrén.

Hitta till mässan

Plats: MalmöMässan i Hyllie, Mässgatan 6

GPS-koordinater:
Lat: N 55° 33' 59,01"
Long: E 12° 58' 35,44"

Ur Seniormässans information om arrangemanget:

Välkommen till tre inspirerande dagar!

Senior är mässan för dig som vill ta vara på det goda i livet. Ett besök här erbjuder det du behöver för att sätta guldkant på tillvaron och förenkla vardagen.

Här finns utställare inom många olika områden: Resor & Turism, Boende & Tjänster, Vård & Omsorg, Hälsa & Skönhet samt Fritid & Kultur. De kunniga utställarna kan ge dig råd och tips kring alla produkter och tjänster som finns på mässan.

Dessutom finns det kostnadsfria seminarier, underhållning och spännande scenaktiviteter.