Serviceresor nummer 3 2014

Välkommen till Serviceresor nummer 3 2014 av vårt digitala nyhetsbrev.

Vill du läsa och printa ut hela nyhetsbrevet rekommenderar vi att du öppnar upp vår nyhetsportal och läser det därifrån. Klickar du på notiserna nedan kommer du till respektive artikel. 
Trevlig läsning!

Nu kan Region Skånes samtliga tio sjukhus skriva webbintyg för sjukresor. Den smarta webblösningen förenklar hanteringen för både vården och Skånetrafiken. Mycket tid frigörs som kan användas till andra arbetsuppgifter.

Från den 1 februari 2015 reser färdtjänstkunder fritt på Skånetrafikens på bussar och tåg inom Skåne.
Fria resor är ett erbjudande som gäller från 1 februari 2015 och som kollektivtrafiknämnden fattade beslut om i våras. Fria resor innebär att Skånetrafikens färdtjänstkunder reser kostnadsfritt på alla Skånetrafikens bussar, tåg och i närtrafiken inom Skåne.

Det nya erbjudandet om fria resor gäller för färdtjänstresenärer vars kommuner har färdtjänstavtal med Skånetrafiken. Övriga kommuner har möjlighet att köpa till fria resor till sina färdtjänstkunder. Men det är upp till varje enskild kommun att besluta om detta.

Läs mer i nyhetsbrevet här

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.