TV-program om träning

I TV-kanalen SVT2 sänds klockan 20.00 idag programmet 'Vetenskapens Värld' som denna gång handlar om träning.

Så här beskrivs vad programmet ska handla om:

"Forskare analyserar träningsboomen. Vi följer med forskare som testar de nya prylar som ska få oss i form. Aktivitetsarmbanden med pulsmätare påstår sig veta hur vi mår - men hur sanna är deras påståenden? Vi träffar också forskarna som visar på vilket sätt olika delar av vår hjärna håller sig i form med hjälp av olika typer av fysisk träning - något som kan påverka framtidens äldrevård. Dessutom: Hur bred är egentligen "breddidrotten" för barn och unga?"

Läs om programmet här.

Källa: Reumatikerförbundets träningsblogg, och SVT