Är du medlem och lever med en reumatisk sjukdom och vill gå kursen i att bli forskningspartner

Utbilda dig till forskningspartner!

Vill du som reumatiker påverka forskningen? Gå Reumatikerförbundets utbildning i november!

Har du erfarenhet av att leva med en reumatisk sjukdom?
Är du medlem i Reumatikerförbundet? Är du intresserad av forskning och har tid och ork att anta nya utmaningar?

Reumatikerförbundet arbetar aktivt med olika forskningsfrågor. En viktig del i detta arbete är att utbilda så kallade forskningspartners. Efter utbildningen deltar forskningspartners i forskningsprojekt med sin unika kompetens och erfarenhet som brukare. Forskningspartners kan på olika sätt delge brukarnas synpunkter till exempel när det gäller inriktning på forskningsprojekt och deras upplägg

Nästa utbildningstillfälle är den 15-16 november 2014 i Stockholm.
Är du intresserad skicka in din intresseanmälan med en kort presentation av dig själv till:

eller med vanlig post till
Caroline Åkerhielm
Reumatikerförbundet

Se den intressanta filmen om "brukarmedverkan i forskning" här