Nyheter

Föreläsning i Lund om Psoriasisartrit 2016-10-20

Reumatikerdistriktet Skåne inbjöd till en föreläsning om Psoriasisartrit, med reumatolog Elisabet Lindkvist torsdagen den 20 oktober på hotell Scandic Star i Lund.

Se bilder här.

Läs mer

Internationella Reumatikerdagen - Föreläsningskväll i Lund

Reumatikerdistriktet Skåne inbjöd alla att komma och lyssna till en föreläsningskväll om reumatiska diagnoser, onsdagen den 12 oktober 2016.

Se bilder här.

Läs mer

Föreläsning om Psoriasisartrit (PsA) 2016-10-20

Reumatikerdistriktet Skåne inbjuder Er alla att komma och lyssna till en föreläsning om Psoriasisartrit, med reumatolog Elisabet Lindkvist. Föreläsningen kommer att hållas i Lund torsdagen den 20 oktober.

Läs mer

Föreläsning i Malmö med smärtläkare 2015-09-19

Reumatikerdistriktet Skåne arrangerade lördagen den 19 september 2015 en föreläsning om smärta med smärtläkaren Christer Carlsson. En medlem i förbundstyrelsen var inbjuden att berätta om Reumatikerförbundet.

Se bilder och video här.

Läs mer

Internationella reumatikerdagen i Helsingborg 2015-10-12

Internationella reumatikerdagen 2015
Måndagen den 12 oktober arrangeras "Reumatikerdagen" på Helsingborgs lasarett, med föreläsningar av personal från Reumatologmottagningen. Reumatikerföreningen Helsingborg finns på plats och informerar om verksamheten. 

Läs mer

Internationella reumatikerdagen i Hässleholm 2015-10-10

Internationella reumatikerdagen 2015
Lördagen den 10 oktober planeras för föreläsningar i Hässleholm, med ett Regionråd från Skånevård KRYH, kurator och sjuksköterska från reumatologisk mottagning, samt en reumatologiläkare. 

Läs mer

Artrosdagen 2015 i Stockholm

För första gången anordnas Artrosdagen för att uppmärksamma folksjukdomen artros. Det görs genom ett samarbete mellan Reumatikerförbundet, Fysioterapeuterna och forskare vid Lunds universitet. Tillsammans arrangerar vi en heldag på T-centralen i Stockholm den 2 juni.

Läs mer

Föreläsning i Helsingborg om långvarig smärta och smärtrehabilitering 2015-05-12

Reumatikerdistriktet Skåne uppmärksammade i år Internationella Fibromyalgidagen med att arrangera en öppen föreläsning om långvarig smärta och smärtrehabilitering i Helsingborg.
Föreläsningen hölls på ABF "Salongen" i Helsingborg.

Se bilder från föreläsningen här.

Läs mer

Föreläsning om långvarig smärta och smärtrehabilitering 2015-05-12

Internationella Fibromyalgidagen 2015

Reumatikerdistriktet Skåne uppmärksammar i år Internationella Fibromyalgidagen med att arrangera en öppen föreläsning om långvarig smärta och smärtrehabilitering i Helsingborg.

Affisch - bild för delning

Läs mer

Jubileumsföreläsning i Eslöv 2015-04-25

Jubileumsföreläsningen i Eslöv har hållits. Föreläsningen hölls i samband med att Reumatikerföreningen Mellanskåne hade Öppet hus på Karidal i Eslöv lördagen den 25 april.

Se bilder och video här.

 

Läs mer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.