Nyheter

Allmänt tandvårdsbidrag ATB

Du missar väl inte ditt ATB? Alla vuxna har fått nytt allmänt tandvårdsbidrag (ATB) i sommar. Bidraget kan sparas i max två år - missa inte att utnyttja det.

Läs mer

Tandvård

Tänder och munhälsa separeras på ett märkligt sätt från det övriga hälsotillståndet - som om munnen inte alls hängde samman med resten av kroppen. Tandvård nämns ofta som ett slags underkategori till "riktig" hälsovård.

Läs mer

Särskilt tandvårdsbidrag

Tandvårdsstödet består av 
allmänt och särskilt tandvårdsbidrag samt ett högkostnadsskydd.

Läs mer

Glöm inte det statliga tandvårdsstödet

Tänk på att du varje år får ett tandvårdsbidrag genom det statliga tandvårdstödet. Tandvårdsstödet är statens bidrag till den enskildes tandvård. Det ska upprätthålla en god tandhälsa och ge tandvård till en rimlig kostnad, för de med stora behov.

Läs mer

Ändringar i det statliga tandvårdsstödet.

TLV Tandvårds och Läkemedelsförmånsverket är en statlig myndighet som beslutar om vilken tandvård, vilka läkemedel och vilka förbrukningsartiklar som ska ingå i högkostnadsskydden.

Läs mer

Statliga tandvårdsstödet

En majoritet av vårdgivare och tandläkare uppger att det statliga tandvårdsstödet fungerar bra och att man har bra kunskaper om reglerna. Det framgår av en undersökning som Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket gjort.

Läs mer

Tandvårdsreformen.

Den 1 januari 2013 infördes ett statligt och särskilt tandvårdsbidrag riktat till personer med ökat behov av tandvård, til exempel p ...

Läs mer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.