Viktig information om Reumatikerföreningen Landskrona

För kännedom:

Reumatikerföreningen Landskrona är avvecklad.
Du som tlllhör detta område och som vill bli medlem i Reumatikerförbundet, vänligen tag kontakt med Reumatikerdistriktet Skånes kansli. Då kan du få hjälp med vilken av de kringliggande föreningarna som passar dig bäst, eller om du själv har ett eget förslag.

Har du tidigare tillhört Reumatikerföreningen Landskrona ber vi dig vänligen kontakta Reumatikerdistriktet Skånes kansli för information om kringliggande föreningar och vilken som skulle passa dig bäst, eller om du själv har ett eget föslag.

Kontakta kansliet