Fötter

Vad skulle du göra utan dina fötter?
Alla behöver ta hand om sina fötter, ung som gammal.

Börja med ett fotbad med 38 grader varmt vatten och ha i fötterna i tio minuter så att foten uppnår en viss mjukhet. Skrubba under tiden fötterna med masserande rörelser för att öka upptagningsförmågan i fötterna.

Du traskar med dem varje dag och trycker ner dem i instängda skor. Trots det glömmer många bort att pyssla om sina fötter.

Glöm inte dejn viktiga promenaden som gör att dina fötter mår fint efter en en promenad. Fötter mår bäst att få vara i rörelse.

0 Kommentarer
Fötter

Fothälsodagen 5 maj

Förbundet Sveriges Fotterapeuter har utlyst den 5 maj till nationell fothälsodag och uppmuntrar på så vis svenska folket att ta lite extra hand ...

Läs mer

Koll på fothälsan med ny webbplats

Det är viktigt att fötterna mår bra, och särskilt om man har diabetes är det extra viktigt. Därför har det tagits fram en webbplats där man kan göra en egen så kallad screening av sina fötter.

Läs mer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.