Ordförandeträff

Ordförandeträff 14 maj

Ordförandeträff 14 maj

Vid ordförandeträffen i går var 7 stycken föreningar närvarande. Mötet inleddes med dragspelsmusik av Stefan Persson. 
Därefter diskuterades erfarenheter och information från träffarna med föreningarna gällande kommunikation. Mycket positivt att åka ut till föreningarna tyckte studieorganisatören Ingemo Hellgren. 
Diskussion om ev. svårigheter att komma till och från möten på kansliet. Ta kontakt med Kansliet om ni behöver hämtas vid stationen till våra olika träffar.
En annan fråga rörde inbjudan från Föreningarna. Inbjudan skall alltid göras skriftligt och i god tid, minst en (1) månad i förväg.
Även Hemsidan diskuterades och det är fortfarande många problem för föreningarna. Inte minst behörigheten. 
Kerstin Lövgren är ensam artrosinformatör i Skåne och vill gärna ha hjälp av fler informatörer.  Är du intresserad och har artros och är medlem i Reumatikerförbundet (krav) hör av dig till kansliet i Lund. Du får gärna följa med Kerstin ut och se hur det går till.

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.