Reumatikerföreningen Ystad Sjöbo Skurups 40-års Jubileum 2014-05-17

Reumatikerföreningen Ystad Sjöbo Skurup högtidighåller sitt 40-årsjubileum.
Lördagen den 17 maj 2014 i Odd Fellowhuset, Ystad.

Samling i verandan kl. 16.30

Samling i Odd Fellows Ordensal kl. 17.00

Välkomsttal

Uppvaktning

Förtjänsttecken

Måltid med underhållning i Ordenshusets

matsal kl. 18.30

Varmt välkomna

Viola Nilsson                       Ulla Wredmark
           Ordförande                         v. ordförande

Distriktet var inbjudna att bevista detta trevliga och välplanerade 40-års Jubileum.

Vår kväll började med mingel med ciderdryck, där vi bekantade oss med varandra, det blev många glada och uppskattade samtal.
Efteråt blev vi inbjudna i den fina Ordensalen där ordförande Viola Nilsson hälsade oss hjärtligt välkomna att övervara denna kväll. Vi blev bjudna på en redogörelse av Ulla Wredmark på hur Odd Fellows Orden uppstod, som var mycket intressant.

Det gavs möjligheter att uppvakta jubileumsföreningen med tal och gåvor. Gåvor märktes från Reumatikerförbundet, Mona Korths-Nordén, reumatikerdistriktet. trelleborgsföreningen och ABF österlen.
Medlemmar i föreningen som varit med i 10 år förärades med Reumatikerförbundets förtjänsttecken.
Utdelning sköttes av Mona Korths-Nordén, detta blev väldigt högtidligt och fint.

Därefter blev vi inbjudna i den fint dukade Ordenshusets matsal, där vi blev serverade en alldeles utsökt måltid.

En mycket trevlig och underhållande kväll med fantastisk musik och en utsökt jubileumsmåltid med tillhörande drycker.
Dessutom ökade stämningen när musikshowen kom i gång. Tenoren bjöd oss på en alldeles fantastisk sång som följdes av långa applåder. Orkestern spelade dragspel, saxofon, trummor, gitarr, elbas och keyboard.

Vilken kväll!
Vill än en gång tacka Reumatikerföreningen Ystad Sjöbo Skuru
p för att vi fick komma till 40-års jubileet och dela er glädje att ni har en fyrtio år ung förening, som kommer att fortsätta en lång tid till.
Hjärtligt tack från Distriktsstyrelsen genom Birgit Karlsson och Ann-Marie Tholander. Vi kan bara tacka och buga och önskar er mycket lycka till i framtiden!

Se video