Hagaparksdagen i Stockholm 2015-05-23

Lördagen den 23 maj arrangerades ett evenemang i Hagaparken i Stockholm, för att uppmärksamma att Reumatikerförbundet firar 70 år.

Reumatikerdistriktet Stockholm och många andra människor, både vuxna och barn i Hagaparken. En mycket trevlig dag med massor av aktiviteter. Det bjöds på underhållning med artister som spelade och sjöng, sitt-gympapass, qi gong, medlemsvärvning, tipspromenad med chans att vinna fina priser, och mycket mer. Reumatikerdistriktet bjöd alla på jubileumstårta och kaffe. Kalaset var en gåva till Reumatikerförbundet som fyller 70 år.

Se video