Jubileumsföreläsning i Simrishamn 2015-05-13

Ökad kunskap om läkemedel och fysisk aktivitet

Apotek Hjärtat och Reumatikerförbundet vill under 2015 tillsammans lyfta fram de reumatiska sjukdomarna samt öka kunskapen om artros och generaliserad smärta. Det kan handla om vikten av följsamhet till rekommenderad läkemedelsbehandling och betydelsen av fysisk aktivitet vid sjukdomar i rörelseorganen.

– Det ska bli spännande att under ett helt år tillsammans med Apotek Hjärtat få möjlighet att öka kunskapen hos allmänheten om artros och smärta, säger Anne Carlsson, ordförande i Reumatikerförbundet.

13 maj - Simrishamn, Allaktivitetshuset i Gärsnäs

kl 18.00 - 20.00