Representantskapsmöte 2016-03-30

Årets Representantskapsmöte hade förlagts till lokalen Borgen i Osby.

Kallelse till Representantskapsmöte den 30 mars 2016

Till samtliga reumatikerföreningar i Skåne.

Reumatikerdistriktet Skåne kallar till ordinarie Representantskapsmöte.

Datum: Onsdagen den 30 mars
Tid: klockan 13.00 - 16.30 (cirka)
Plats: Borgen i Osby (Klockaregatan/Västra Storgatan)

Preliminära tider:

 13.00 - 14.00 Lunch med kaffe och kaka direkt efteråt.
14.00 - 14.45 Underhållning följt av kort bensträckare.
14.45 - 16.15 Representantskapsmöte.

16.15 - 16.30 Konstituerande sammanträden (gäller enbart distrikts- och fondstyrelsen).

Reumatikerföreningarna utser röstberättigade ombud. Distriktsstyrelsens ordinarie ledamöter har rösträtt.

Föreningens ombud skall enligt stadgarna erhålla dagordning och övriga handlingar senast 10 dagar före representantskapsmötet.
Meddela oss därför snarast efter årsmötet namn och adresser till Era ombud till kansliet i Lund (adress, telefon, eller e-post enligt nedan).

Vi vill även påpeka att vi fotograferar under dagen och en del foton kan läggas upp på distriktets webbsida och Facebooksida. De som inte önskar bli fotograferade ska anmäla detta speciellt, och det går bra att skicka ett mejl eller ringa till distriktskansliet.

Det blir Fläskfilé med champinjonstuvning till lunch, men den som inte kan äta detta får snarast anmäla till distriktskansliet om önskar speciell kost, t ex vegetarisk. Vi skriver i kallelsen till ombuden exakt vad som gäller angående lunchen. Dock kan Ni redan nu upplysa föreningens ombud om följande: Obs! Till de som INTE anmäler avvikande kost beställs kötträtten.

Reumatikerdistriktet Skåne /  Christer Hugoson

-
Reumatikerdistriktet Skåne
Skiffervägen 20
224 78 Lund
Telefon: 046-18 84 48
E-post: 

Minnesanteckningar
Osby Reumatikerförening tog emot alla mötesdeltagare.

Vid ankomsten till Borgen blev vi avprickade av representanter för reumatikerföreningen.
Dagen inleddes med en välsmakande lunch i en fin matsal följt av kaffe och kaka.

Före mötet fick vi lyssna till Anne Jönsson som berättade om sin resa med reumatism hon fått göra i sitt liv. Hon spelade en låt på gitarr för oss, och berättade även om något som kallas 'Megine-metoden' som skall vara "naturmedicin i förening med modern hälso- och friskvård". Som tack fick hon ta emot en 'lille Kanin'. Därefter inleddes mötesförhandlingarna.

Distriktets ordförande Kerstin Lövgren hälsade alla närvarande välkomna och förklarade mötet för öppnat. En röstlängd hade upptecknats och antogs av mötesdeltagarna. Sedan presenterades Ing-Marie Nilsson Axelsson som hade bjudits in som mötesordförande. Som mötessekreterare hade vi allas vår kära Christer Hugoson, som skötte uppgiften med den äran och hade Anette Nielsen från Reumatikerdistriktets kansli till sin hjälp.
Så följde sedvanliga förhandlingar. Verksamhetsberättelse, ekonomisk redogörelse och revisionsberättelse presenterades, godkändes och lades 'till handlingarna'.
Styrelsen beviljades ansvarsfrihet för det gångna året.
Valberedningen presenterade sina förslag, sedan gjordes de val som skulle göras.
Det fanns därefter inga frågor eller motioner att behandla. 

Mötet avslutades av Kerstin Lövgren.

 

1 Kommentarer
  • 3 år sedan Permalänk

    Ett Stort Tack till Osby Föreningen God Mat och Trevlig Underhållning.Även Tack till Distriktet en trevlig eftermiddag.Reumatikerföreningen Österlen Gullan Persson

50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.