HSO Skånes årsmöte 2016-04-21

Fyra nya namn i styrelsen och ett händelserikt år i backspegeln. Så kan man sammanfatta HSO Skånes årsmöte som ägde rum torsdagen den 21 april på Radisson Park Inn i Västra Hamnen i Malmö. 

Reumaikerdistriktets representanter var Anita Bryniel och Leif Schrewelius.

Mötesordförande var regionrådet Maria Nyman Stjärnskog (S), som berömde HSO Skånes insatser i regionens arbete med brukarinflytande.

- HSO Skåne ingår både i det centrala funktionshinderrådet och i de lokala funktionshinderråden på förvaltningsnivå. Min uppfattning är att ni gör ett mycket förtjänstfullt arbete. Skåne har dessutom förstärkt dialogen med medlemsorganisationerna genom att bland anordnat fler ordförandekonferenser.
Vi vill stärka banden och involvera våra medlemsorganisationer i vår verksamhetsplanering.

En bra dialog är viktig ur flera perspektiv med framför allt för att våra medlemmar ska känna att de är delaktiga i vårt arbete och utvecklingen av intressepolitiken, säger Sonja Jörgensen, ordförande i HSO Skåne.

Källa: HSO Skåne 

0 Kommentarer
50 000 starka skäl att bli medlem

Har du, eller någon du känner, reumatism? I så fall ska du absolut bli medlem i Reumatikerförbundet. Våra medlemmar berättar varför.

Bli medlem!

Ge en gåva som ger hopp

Varje bidrag, litet som stort, är lika välkommet. Och du kan vara säker på att pengarna gör nytta. Läs mer eller välj belopp eller valfri summa.